ITbot.dk

SEO-case malerfyn.dk

By mark@itbot.dk

juli 29, 2024

Malerfyn.dk: Fra usynlig til førstepladsen på Google

Malerfyn.dk er et lokalt malerfirma, der tilbyder malerarbejde på hele Fyn. De stod over for udfordringen med lav online synlighed og få henvendelser gennem deres hjemmeside. De kontaktede os for at få hjælp til at forbedre deres online tilstedeværelse, og resultaterne har været imponerende.

Baggrund: Da vi først begyndte at arbejde med malerfyn.dk, lå deres hjemmeside på en 58. plads på Google for det vigtige søgeord “Maler Fyn”. De havde brug for en effektiv SEO-strategi for at forbedre deres placeringer og tiltrække flere potentielle kunder.

Vores tilgang: Vi startede med at udvikle en ny, brugervenlig hjemmeside for malerfyn.dk. Hjemmesiden blev designet med fokus på både æstetik og funktionalitet for at sikre en optimal brugeroplevelse. Herefter påbegyndte vi en omfattende SEO-kampagne, der inkluderede følgende trin:

  1. Søgeordsanalyse: Vi identificerede de mest relevante og effektive søgeord for malerfyn.dk, herunder “Maler Fyn” og andre lokale søgetermer.
  2. On-page optimering: Vi optimerede hjemmesidens indhold, titeltags, metatags og overskrifter for at sikre, at de matchede de identificerede søgeord. Vi sikrede også, at hjemmesiden var mobilvenlig og havde hurtige indlæsningstider.
  3. Teknisk SEO: Vi gennemgik og forbedrede hjemmesidens tekniske aspekter, herunder URL-struktur, intern linking og sitemap.
  4. Linkbuilding: Vi opbyggede et stærkt netværk af eksterne links fra relevante og autoritative sider for at styrke malerfyn.dk’s online autoritet.
  5. Løbende overvågning og justering: Vi overvågede hjemmesidens præstation løbende og foretog nødvendige justeringer for at sikre vedvarende forbedringer i søgeplaceringerne.

Resultater: Vores indsats resulterede i, at malerfyn.dk gik fra en 58. plads til førstepladsen på Google for søgeordet “Maler Fyn”. Dette er en bemærkelsesværdig forbedring, der har ført til en betydelig stigning i henvendelser gennem deres hjemmeside. Malerfyn.dk oplever nu en konstant strøm af nye kundeforespørgsler og har fået en stærkere online tilstedeværelse. Deres succes strækker sig også til flere andre søgeord, hvor de nu ligger i topresultaterne.

Konklusion: Casen med malerfyn.dk viser, hvordan en målrettet SEO-strategi kan transformere en virksomheds online synlighed og føre til markante forretningsresultater. Hos ITbot er vi stolte af vores arbejde og de resultater, vi har opnået for vores kunder. Kontakt os i dag for at høre, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at opnå lignende succes gennem SEO-optimering.

Del indlægget:

Andre indlæg